d
c

Wilt u uw online doelen bereiken? Neem nu contact op

Neem contact met ons op

Verzend via onderstaand formulier uw bericht en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Contact

Rose Online Concepts
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

KVK: 61152560
BTW: NL854230609B01

Algemene voorwaarden
Privacyreglement
Cookieverklaring

Uw gegevens zijn bij ons veilig

Rose Online Concepts is gecertificeerd door Privacy Zeker voor het omgaan met persoonsgegevens.

Auto

  • Neem afslag 8 Leidschendam. Ga bovenaan de afslag, bij de verkeerslichten, rechtdoor naar de Noordelijke Verbindingsweg. Volg deze weg tot de verkeerslichten vlak voor het water. Sla hier rechts af en sla vervolgens de eerste rechts af naar Overgoo.

  • Volg bij knooppunt Ypenburg de borden Amsterdam A4. Neem vervolgens afslag 8 Leidschendam. Sla bovenaan de afslag rechts af naar de Noordelijke Randweg. Sla bij de volgende stoplichten rechts af naar de Noordelijke Verbindingsweg. Volg deze weg tot de verkeerslichten vlak voor het water. Sla hier rechts af en sla vervolgens de eerste rechts af naar Overgoo.

  • Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Prins Clausplein de borden Amsterdam / Leidschendam (A4). Neem vervolgens afslag 8 Leidschendam. Sla bovenaan de afslag rechts af naar de Noordelijke Randweg. Sla bij de volgende stoplichten rechts af naar de Noordelijke Verbindingsweg. Volg deze weg tot de verkeerslichten vlak voor het water. Sla hier rechts af en sla vervolgens de eerste rechts af naar Overgoo.

Openbaar vervoer

  • Reis naar Den Haag centraal en vanaf daar met Tram 3 of 4 richting Zoetermeer, of Metro E richting Rotterdam naar station Leidschendam-Voorburg. Ga na uitstappen linksaf, loop het gehele perron af en de voetgangersbrug over het water. Eenmaal aan de overkant van het water gekomen, sla rechtsaf om onder de brug heen te lopen en blijf de weg volgen. Steek bij de stoplichten over en het tweede gebouw aan de rechterhand is Vlietweg 15.

  • Reis vanaf Rotterdam Centraal met Metro E richting Den Haag Centraal naar station Leidschendam-Voorburg. Ga na uitstappen rechtsaf, loop het gehele perron af en neem de voetgangersbrug over het water. Eenmaal aan de overkant van het water gekomen, sla rechtsaf om onder de brug heen te lopen en blijf de weg volgen. Steek bij de stoplichten over en het tweede gebouw aan de rechterhand is Vlietweg 15.

  • Reis vanuit Delft met tram 19 richting Leidschendam. Stap uit bij halte Oosteinde, loop richting de fietsbrug over de Vliet. Sla linksaf na het oversteken van de brug. Steek bij de stoplichten over en het tweede gebouw aan de rechterhand is Vlietweg 15.

Parkeergelegenheid

Er zijn ruim gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Het is mogelijk om aan de voorzijde van het pand te parkeren. Indien de parkeerplaatsen daar bezet zijn is het ook mogelijk om op de ruime parkeerplaats aan de achterzijde van het pand te parkeren.